En ven i KIna

En ven i Kina

Din hjælp til at finde den rigtige producent til dit produkt.

Et stort land, men mange forskellige dele!

Hver delstat i Kina har sin specialitet, ikke kun når det kommer til det lokale køkken, men også når det kommer til industri.   Der er delstater hvor man primært laver tøj og sko, andre hvor det er metalindustri og naturligvis også delstater med tech industri. Der er en stor mangfordighed og derfor har du brug for en ven til at finde den rigtige partner til dit produkt.   Vi har mangeårige samarbejdspartnere i alle typer brancher lokalt.

Hvad kan din ven i Kina hjælpe med?

Find den rette partner i den rigtige region.

Kina og specielt industri Kina er ikke som de fleste forestiller sig. Der er en skov af små og mellemstore producenter af alt fra himmel til jord, og det er en jungle at finde den rigtige samarbejdspartner. Her kommer UnikConsultant ind i billedet med erfaring og kontakter lokalt og erfaring med samarbejdet når det drejer sig om kinesiske forretningsfolk.

Fra partner til færdigt produkt.

Når den rigtige producent er fundet er det tid til at produktudvikle sammen med din kinesiske partner og her kommer den sværeste øvelse, kommunikation.Det er derfor nyttigt at have erfarne kræfter ved din side som forstår kunsten at overbringe teknisk stof til en kinesisk modpart.  Det er svært men absolut muligt blot man kender den rette pædagogik og tilgang.  
Lad UnikConsultant være din ven og allierede, så lykkedes tingene.

Fra færdigt produkt til dine kunder

Når dit produkt er produceret kommer produktvejledning og design af indpakning.   Her kan man med fordel få indpakningen udført i Kina, og det er her en fordel at have udført dette arbejde mange gange før.  Det har UnikConsultant og vi er klar til at sørge for dit produkt kommer hjem 100% færdig pakket.   Shipping er en naturlig del af vores service, som udføres sammen med lokale partnere.

"Efter 30 år i erhvervslivet med ledende posterer det et spørgsmål om sikkerhed for vore kunder at vi tilfører dit projekt erfaring og viden.  Vi har prøvet det meste og har et stort netværk som klarer hvad der ikke er på hylderne i vores "videns-skab".
I årene er de fleste forretningsforbindelser blevet til personlige venner og det er netop tanken bag vort daglige virke, din ven i din virksomheds udvikling og din ven i Kina."

Karl Andreassen

CEO/Stifter

Kontakt en ven i Kina i dag!