Fra opfindelse til produktion

Er du klar til at bringe din opfindelse til produktion - få din idé realiseret trin for trin

Der er forhindringer næsten over alt og hvordan får man de surt opsparede midler til at række til et reelt produkt som er færdig til markedet. Hvordan får man overhovedet opbygget et marked for opfindelsen, hvordan ser det ud med afsætning, markedsføring, produktion, skalering, salg, lager, distribution osv.

Vi er klar med hjælp og knowhow

Der er hovedpiner nok, og det var jo ikke meningen, det skulle jo være en god og inspirerende fødsel af en god ide der skulle forandre verden.

En gang imellem er der brug for en fødselshjælper, en der har erfaringen og netværket til at være ”jordemoder” og som kan forklare hvad det næste skridt skal være for at komme sikker igennem med den nye lille baby som din opfindelse jo er i de fleste tilfælde.

video
Afspil video

Din gode ide fortjener det

Fra prototype til færdigt produkt

Få hjælp fra erfarne en samarbejds­partner.
Vi kan få tingene til at ske.

Case: Fra god ide til en målrettet plan

Uden for København bor en mand som er meget usædvanlig, han hedder Kim og han blev af nød opfinder. Kim er født med spastiske lammelser som gør at han har et problem med balancen og dermed at gå. Kim kan godt gå, men med stok og meget langsomt.

Hele hans liv har der været køretøjer til hjælp for at komme rundt og de har med større eller mindre succes udført opgaven med at fragte Kim fra A-B.

Kim Weiss-Poulsen har en mission

Kim Weiss-Poulsen er hans fulde navn og han er specialist i computer sikkerhed og ligger inde med en lang erfaring på det område. Men hvad drev en velfungerende mand med et godt job til at blive opfinder?

Svaret er at han var træt af de køretøjer der er til rådighed for handicappede og gang­besværede på verdensmarkedet.

opfinder kim

Opstarten var med venners hjælp

Markedet præges af tunge tre- eller firehjulede køretøjer som ikke er mulige at smide i et bagagerum på en normal bil, som ikke kan tages ind og med op i en lejlighed og som ikke har reelle terrængående egenskaber og som typisk ikke har en manøvreduelighed der tilgodeser kørsel over alt, ude som inde. Eller lette køretøjer som slet ikke egner sig til udendørs brug.

Han var en mand med en klar mission og fik med gode venners hjælp udført den første prototype. Det blev en plade med bagenden af et elektrisk skateboard under bagenden og et styrehjul i front.

opfinder kim

Kim har opnået patent på hans opfindelse og med det i hånden gik han i det berømte tv-program “Løvens Hule” med stor tro på projektet. Men desværre var løverne ikke klar til at investere i et projekt som de så som i et tidligt stadie.

Et kæmpe marked åbner sig

Men en dag ringede telefonen hos Unikconsultant og det var Kim som absolut ikke havde opgivet drømmen om at disrupte markedet for køretøjer til gangbesværede.

Et marked som foruden ved en årlig omsætning på 1 milliard euro stigende med 30% over de næste år, også tæller et skyggemarked til de 27 millioner af ældre Europa har på over 80 år, og køretøjet med gode generelle egenskaber vil også kunne bruges på andre markeder, f.eks. golfbaner, internt i lufthavne, på hospitaler mm. Så markedet er nærmest uendeligt og Kims køretøj vil være et bedre alternativ for en virkelig stor del af markedet, og i særdeleshed også de yngre med et handicap der kræver mere end 2 hjul.

Hos Unikconsultant gik tankerne i gang på hvordan der kunne skabes et reelt produkt ud fra den velfungerende prototype L3WO-2, den endelige L3WO-3.

Det blev hurtigt klart at et kerne element i køretøjet er stærke, men letvægts elmotorer i hvert hjul. Derfor blev netværket scannet for producenter af ligende produkter og en producent blev taget ud på grund af erfaring og gennemføringsevne.

Herefter bad Unikconsultant om at den partner som lå tættest på fabrikken, Munkholm & Zhang Consulting i Shanghai ville assistere. Deres CEO, Kjeld Munkholm har en lang og flot karriere i Kina hvor han har boet fast siden 1998.

Læs mere om Kjeld Munkholm og hans virksomhed på: www.munkholmconsulting.com

Et brand er på vej

Det blev til en inspektion af fabrikken og en evaluering af deres gennemføringsevne inden der blev sat et samarbejde i gang.

Det er uvurderligt at have ”boots on the ground” og en sikkerhed for at der træffes kloge beslutninger.

Ud fra alt dette blev et møde sat i stand mellem opfinderen, Unikconsultant og den kinesiske producent i Tyskland og en aftale om det videre forløb blev forseglet med et håndslag med fabrikkens CSO der havde medbragt hans chef R&D ingeniør.

opfinder kim

Læs mere om L3WO – Lightweight 3 Wheeled Offroad vehicle – her.

Et køretøj der ikke selv er handicappet.
Nemt at løfte op i bilen.

Realisér din opfindelse med en god plan

Vi har en omfattende og veludviklet plan, der sikrer dig fuld kontrol og tryghed gennem hele processen. Vores netværk af erfarne partnere dækker alle væsentlige områder som lagerstyring, distribution, salg, produktion, markedsføring, branding og webløsninger. Med denne solide infrastruktur i ryggen kan du fokusere på at udvikle din virksomhed, velvidende at vi støtter dig i hvert skridt på vejen.

Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at gøre din idé til en succesfuld realitet—en virksomhed, der ikke bare vokser, men også skaber værdi for alle involverede parter. Sammen kan vi sørge for, at din vision får den opmærksomhed og det potentiale, den fortjener.

Vi sidder klar, kontakt os og lad os få en snak og gerne en kop kaffe her på kontoret, du er altid velkommen.